Temptainer Single GEN4


De Temptainer Single, generatie 4, een nieuwe productlijn met een volledig vernieuwd uiterlijk en een reeks innovatieve details en functionaliteiten.

De Single trolleys zijn een geweldige oplossing voor efficiënte organisatie, zelfs in kleinere keukens. Dankzij hun compacte ontwerp en veelzijdigheid zijn ze eenvoudig te integreren in beperkte ruimtes.

Ze zijn verkrijgbaar in drie varianten om aan verschillende behoeften te voldoen.

De convectieverwarmde versie zorgt voor een nauwkeurige regeling van de voedseltemperatuur, terwijl de compressor gekoelde variant een snelle en nauwkeurige koeling van koude gerechten en dranken mogelijk maakt. Beide versies zijn instelbaar via een gebruiksvriendelijk digitaal touchscreen. De verwarmings- of koelunit bevindt zich aan de achterkant van de trolley, voor een optimale luchtcirculatie en temperatuurregeling, en eenvoudig onderhoud.

Voor wie een niet-elektrische oplossing zoekt, houdt de neutrale versie de inhoud geïsoleerd van de omgevingstemperaturen, dankzij de zeer efficiënte PU-schuimisolatie.

De trolley is uitgerust met grote wielen met remmen voor soepel manoeuvreren en is uitsluitend gemaakt van roestvrij staal, wat een goede hygiëne, duurzaamheid en een lange levensduur garandeert.

Temptainer Single biedt een ruime keuze aan afmetingen, uitstekende ergonomie en operationele kosteneffectiviteit, met de optie om het product aan te vullen met verschillende accessoires.Home